NVM Inkoop

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Per heden kunt u bij Hofmeester Dental twee nieuwe huismerklijnen terugvinden in het assortiment

POLODENT YELLOW POINT
Beide merken bieden een ruim assortiment van scherp geprijsde hoogwaardige tandheelkundige producten. Vergelijk de prijs die u nu betaalt eens met die van PoloDent en Yellow Point en ontdek dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit optimaal in balans is gebracht.

Neem een kijkje op de merk paginas om de nieuwe productlijnen te bekijken, of neem contact met ons op verkoop@hofmeester.nl of op 010 – 286 3000 .

Bent u op zoek naar een specifiek artikel, maar u kunt het nog niet vinden op onze website. Wees gerust, we zullen de komende weken het assortiment nog verder uitbreiden!

Vraag nu uw sample pakket aan!

Wij hebben begin dit jaar twee mooie nieuwe huismerklijnen aan ons assortiment toegevoegd: PoloDent & Yellow Point. De 2 nieuwe lijnen bestaan uit kwalitatief hoogwaardige artikelen tegen een eerlijke prijs. Gelooft u ons niet? Probeer het dan zelf uit! Via onderstaand formulier kunt u uw gratis PoloDent & Yellow Point sample pakket aanvragen! In dit pakket zitten meerdere artikelen voor u, om uit te testen in de praktijk. We horen graag wat u ervan vindt!

Formulier

Stel hier uw vragen

Toegevoegd